Hallo 2024 !!!

Gepubliceerd op 2 januari 2024 om 22:06

Eerst en vooral wil ik iedereen die dit leest een gelukkig en vooral gezond nieuw jaar toewensen.  Want gezondheid is iets wat we niet kunnen missen.  2023 is voor mezelf een verschrikkelijk hard jaar geweest waarin ik 2 van mijn dierbaarste personen heb moeten afgeven nl mijn moeder en mijn man.  Dit zijn harde klappen die je teboven moet zien te komen..  Met Styletto gaat alles goed ondanks de privé tegenslagen...  De opening van de POP-UP store in Berlaar mag ik toch wel een succes noemen en de mensen beginnen mij stilaan te kennen en hun weg te vinden naar mijn shopje op de Itegembaan.  Ik werk momenteel nog aan een extra pagina met als thema "alles over de shop".  Mijn voornemens zijn alvast dat ik van de POP-UP store een permanent gegeven kan maken en Styletto nog een lange tijd kan verder blijven bestaan in Berlaar.  We gaan er in iedere geval ons uiterste best voor doen !!

Groetjes Gita x

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.