Hallo 2024 !!!

Eerst en vooral wil ik iedereen die dit leest een gelukkig en vooral gezond nieuw jaar toewensen.  Want gezondheid is iets wat we niet kunnen missen.  2023 is voor mezelf een verschrikkelijk hard jaar geweest waarin ik 2 van mijn dierbaarste personen heb moeten afgeven nl mijn moeder en mijn man.  Dit zijn harde klappen die je teboven moet zien te komen..  Met Styletto gaat alles goed ondanks de privé tegenslagen...  De opening van de POP-UP store in Berlaar mag ik toch wel een succes noemen en de mensen beginnen mij stilaan te kennen en hun weg te vinden naar mijn shopje op de Itegembaan.  Ik werk momenteel nog aan een extra pagina met als thema "alles over de shop".  Mijn voornemens zijn alvast dat ik van de POP-UP store een permanent gegeven kan maken en Styletto nog een lange tijd kan verder blijven bestaan in Berlaar.  We gaan er in iedere geval ons uiterste best voor doen !!

Groetjes Gita x

Lees meer »

POP-UP MARKTJE BADHUIS AAN DE NETE

Hallo iedereen, het is al wat kortdag, maar aanstaande zaterdag 20 mei is er een leuk pop-up marktje in Emblem, meer bepaald aan het Badhuis.. Styletto zal van de partij zijn en hopelijk wordt het mooi weer :)

De rekjes zullen gevuld zijn met de allerleukste outfits voor lente en zomer.  Komen jullie gezellig langs ?

Lees meer »

LADIES NIGHT 30/3/23

Op donderdag 30/3 verwent Dimi Baetens van kapsalon Studio Fashion in Lier zijn klantjes met een echt Ladies Night !!

Het belooft een gezellige avond te worden en wij zijn van de partij met een superleuke collectie die naar hartelust gepast kan worden.  Naast onze kleding is ook Kim van Loock aanwezig met Victoria juwelen en Monique Hens van Pikoletje met leuke decoratiesetjes..  Met een hapje en een drankje erbij gaan we er een superleuke avond van maken !

Lees meer »

SAVE THE DATE 18/03/2023

Hallo iedereen, het is alweer even geleden dat ik iets op de blog heb geplaatst, hoog tijd voor wat nieuws aan te kondigen dus :)

Op 18 maart as ben ik te gast bij Pikoletje in Nijlen.  Monique zet haar deurtje open en je kan er komen kennismaken met al haar prachtige zelf gemaakte creaties waaronder decoratiestukjes en vooral ook nu deze periode, tal van Paasstukjes.

Naast al dat moois zullen er dus ook enkele rekjes met leuke outfits van Styletto te bewonderen zijn.  We hopen er een superleuke dag van te maken.  Hapjes en drankjes maken de gezelligheid compleet ! We verwelkomen jullie graag tussen 10 en 19u ;)

 

Lees meer »

VOORBEREIDINGEN

Vandaag de ganse dag gewerkt aan de voorbereiding van de POP-UP komend weekend.  Het resultaat zijn 4 rekjes waarvan rekje 1 vol hangt met nog mooie stuks aan -50%.  Een tweede rekje is voorzien voor echte koopjes aan ronde miniprijsjes.  Rekje 3 en 4 zijn gevuld met de timeless basics in combinatie met de nieuwe collectie !! Er zitten trouwens nog enkele stuks op transport vanuit de USA en Spanje dus hopelijk komt alles nog tijdig aan,  altijd een beetje stress dat wachten !!!!

De website werd ondertussen aangepast, je kan alles terugvinden onder de rubrieken NEW IN, -50% en RONDE PRIJZEN !

Mocht je al graag iets bestellen en komen ophalen tijdens de POP-UP, dit kan uiteraard, geef mij gerust een seintje !

Veel plezier en kom zeker eens komende zaterdag of zondag langs in Berlaar.

Gita xxx

Lees meer »

POP-UP WINTER SALE

Zaterdag 14 en zondag 15/1/23 staat de POP-UP WINTER SALE in Berlaar.  Vertrouwde locatie is ondertussen de gezellige feestzaal Rubens waar je naar hartelust kan komen snuisteren in onze rekjes. 

Deze keer hangt de WINTER-SALE in onze rekjes.  Hier zitten nog prachtige stuks tussen aan zeer interessante prijsjes !

Ik breng ook al een stukje nieuwe collectie mee voor wie de lente al voelt kriebelen ;)

Zaterdag kan je een bezoekje brengen tussen 18u en 22u 

Zondag starten we om 13u30 en eindigen rond een uur of 18u.

Voor iedere bezoeker is er een glaasje bubbels voorzien ;)

See you ?

Gita

Lees meer »

AANPASSINGEN WEBSITE

Beste Styletto's,

Zoals jullie misschien al hebben gemerkt, heb ik een aantal aanpassingen gedaan aan de website.  Styletto is ondertussen bijna 4 maanden oud, nog piepjong dus :) maar toch al wel flink gegroeid.  Het aanbod artikelen is toch wel toegenomen en daarom heb ik een beetje orde geschept. 

Ik zet alles even op een rijtje :

Er is nu de rubriek nieuw of new in : hieronder vind je alle artikelen terug, de nieuwste artikelen staan eerst.

Dan heb ik een aparte rubriek gemaakt van de feestkledij en de retro-stijl, gemakkelijk als je hiernaar specifiek naar op zoek bent..

Ook de basics heb ik verzameld onder de naam "tijdloze basics".  Hierin vind je basiskledingstukken die je gemakkelijk kan combineren en die meestal ook in collectie blijven, zolang ze kunnen besteld worden bij de groothandel.

Een koopjesrubriek mag zeker niet ontbreken en deze vind je onder de naam "laatste stuks".  Hier zetten we het allerlaatste stuk van een artikel dat niet meer terug binnenkomt met een mooie korting.

Heb je een vraag, aarzel niet om contact te nemen.  Styletto is ook actief op Facebook en Instagram dus steeds bereikbaar voor persoonlijk contact en service.

Gita

 

Lees meer »

LADIES NIGHT !!!!

Op 28 / nov houden we onze eerste echte ladies night ! Place to be is kapsalon Beauté in Berlaar,  beter bekend als bij Dianneke ;)

Het belooft een gezellige avond te worden die start om 18u30.  Styletto zal er aanwezig zijn met de feestcollectie.  Iedereen kan naar hartelust verschillende outfitjes passen..  Daarnaast hebben we ook Pikoletje uitgenodigd om mee te doen.  Pikoletje is het decoratiewinkeltje van Monique Hens uit Nijlen.  Zij brengt supermooie kerstdecoratiesetjes mee die jullie die avond dan ook kunnen kopen.  Natuurlijk verwennen we jullie graag met een glaasje bubbels ! 

Lees meer »

11/11/2022 : POP-UP BERLAAR

Vrijdag 11/11/22 organiseer ik weer een leuke pop-up in Feestzaal Rubens te Berlaar.  Voor wie nog niet heeft kennisgemaakt met het concept, kom zeker en vast eens een kijkje nemen :) Tussen 13 en 18u verwelkom ik je graag met een drankje.

Wat breng ik mee deze keer ? De Styletto-feestcollectie en de afgeprijsde kledingstukken uit de herfstcollectie !!  Er zijn ook nog leuke truijurkjes en warme pulletjes te koop !

 

Lees meer »

3e STYLETTO fotoshoot

Vandaag stond de 3e STYLETTO-fotoshoot op het programma.  Alle kledij werd netjes gesorteerd op een rekje in 3 verschillende thema's..  De locatie die we uitgekozen hadden was dit keer het gezellige repetitielokaal van het live-orkest Prins Jr. Band.

 

Lees meer »

23/10/2022 : Zoete Zonde Feest Berlaar 

09/10/2022 : 3e styletto POP-UP

 

20/09/2022 : De eerste STYLETTO-affiche is een feit !

11/09/2022 : 2e Styletto pop-up

De ingang van de oude cinemazaal in Berlaar wordt weer een namiddagje omgetoverd voor een gezellige Styletto pop-up !!!

Iedereen welkom tussen 12u en 17u om de nieuwe collectie van dichtbij te ontdekken.

Er is voor elke bezoeker een drankje voorzien.

 

Wat een schatje was onze jongste bezoeker !!!

08/09/2022 : Fotoshoot collectie 2

Onze tweede fotoshoot gepland ! Wij kijken er alvast naar uit !

 

14/08/2022 : De allereerste Styletto pop-up !

Zondag 14 augustus kom ik voor de eerst naar buiten met mijn eerste Styletto-collectie.  Jullie kunnen dan in een zeer gezellige sfeer komen kennismaken met de kledingstukken.  

Online shoppen is namelijk niet altijd makkelijk en het is vaak afwachten hoe het product er in het echt gaat uitzien.  

De eerste pop-up zal doorgaan in Feestzaal Rubens - Dorpstraat 4 - 2590 Berlaar.

De mooie oude inkomhal van de oude cinemazaal past echt in ons thema !

 

Ik verwelkom jullie heel graag met een drankje tussen 12u en 17u.  

 

Sfeerfoto 


Voor de allereerste fotoshoot zijn we te gast in het supergezellige café De Tramstatie in Emblem. bij Peter "de Pé" Hendrickx.  Een prachtige locatie die echt past bij de "Styletto-stijl".

Lani Vervoort mag de spits afbijten als eerste "Styletto" model en wauw wat een resultaat.

De fotograaf van dienst is Tim Torfs en ja hoor, wat een prachtig foto's zijn het geworden.

Hieronder alvast wat filmpjes van de shoot...