Hallo iedereen,

 

Ik ben Gita en stel u met heel veel trots met webshop Styletto voor.

 

Styletto is niet zomaar een webshop waar je vrouwenkledij kan bestellen, maar een concept met een bepaalde stijl,  geïnspireerd door de jaren '50 en '60.

Styletto staat voor hedendaagse kledij met een vleugje nostalgie.  Kledingstukken met tijdloze prints en een elegante uitstraling.

Iconen zoals Marilyn Monroe,  Audrey Hepburn en Sophia Loren, Brigitte Bardot en Gina Lollobrigida inspireerden vele vrouwen destijds met hun prachtige outfits.  De trends van destijds wil ik jullie graag opnieuw laten ontdekken.  

In een tijd waarin comfy kledij en sneakers de bovenhand halen, is het mijn uitdaging jullie te inspireren met de "styletto"-look.

Met professionele fotoshoots ga ik de kledingstukken op verschillende manieren aan jullie presenteren zodat je alvast jouw favoriete look kan kiezen.

De kledingstukken worden allemaal geselecteerd uit hedendaagse collecties.  Met mijn eerste merk heb ik alvast de styletto-stijl gevonden waar ik naar op zoek was.  Ik was onmiddellijk verliefd op de collectie van renee C.  Zonder aarzelen heb ik mijn allereerste bestelling geplaatst bij dit Amerikaanse merk en wat ben ik tevreden.  De kledij is zooo mooi en van supergoede kwaliteit.

Op regelmatige basis zal ik ook met mijn webshop "fysiek" op pad gaan.  Plaats en tijdstip zullen op voorhand bekend gemaakt worden via de verschillende mediakanalen.  Zo heb je altijd de mogelijkheid om de kledij eerst even te bekijken vooraleer een bestelling te plaatsen.

 

Nog even dit :

Ik heb deze webshop volledig zelf ontworpen dus mochten jullie problemen ondervinden met bepaalde links of tools die niet goed werken, laat het mij aub weten zodat ik dit zo snel mogelijk kan oplossen en verbeteren.

 

Gita X

Styletto, hedendaagse kledij met een vleugje nostalgie !